photo

NON-stop parties op en aan het Balaton meer. Geniet van één van de meest uitgebreide line ups ter wereld. Wordt het jou iets te warm? Dan plons je gewoon toch het meer in of je dobbert er wat rond met je unicorn. Kom snel proeven van de Belgian Invasion en boek je festivalvakantie hier. Samen maken we er een uniek Belgisch festival van op verplaatsing. De Belgian Invasion zorgt voor het groepsgevoel en het festival voor de geniale muziek en sfeer.

Maak je keuze tussen de Belgian Camping Deluxe (sfeerdorp) of de Invasion Camping (aan de oevers van het meer).

Beeld je dan nog eens in dat de Rode Duivels in 2020 kans maken om de halve finale en finale te spelen op het EK ... dan gaat het dak eraf!

Waar wacht je nog op? 

 

 

Gallery

 

 

 

Line up 2020

(with much more to come...)

 

 

Stel zelf je pakket samen

(identieke structuur in booking tool)

 

1. Vervoer:

 

 

 

 

2. Verblijf:

 

 

 

3. Services:

 

 

 

4. Booking tool

(In samenwerking met Festival Travel)

 

 

 

Info omtrent de locatie

Balaton meer / Zamardi / Hongarije

Zoals de naam al liet uitschijnen gaat dit festival door op de oevers van het grootste Europese Balaton meer in Hongarije. Wist je trouwens dat je tientallen meters het meer in kan en toch steeds voet aan grond blijft houden. Dat verklaart dan ook meteen de aangename temperatuur van het water. Ergens rustig aan het strand in Frankrijk deze zomer ? Wij dachten het niet...geef ons maar het strand van Balaton Sound met een strakke line up en onvergetelijke nachtelijke escapades!

 

 

Heb je een vraag voor ons?